Fragment

Holland Baroque in Suriname, aflevering 4: studeren in Den Haag

  1. Fragmentenchevron right
  2. Holland Baroque in Suriname, aflevering 4: studeren in Den Haag

Holland Baroque gaat naar Suriname voor een muzikale ontmoeting met de leerlingen van de School voor Jong Talent in Paramaribo. Ze reizen samen met zangers Lucretia Starke en Arturo den Hartog die daar allebei op de koorschool hebben gezeten en die inmiddels in Den Haag aan het Koninklijk Conservatorium studeren. Verslaggever Beitske de Jong maakt dagelijks een reportage voor Podium. Vanmiddag aflevering 4: studeren in Den Haag.

Beitske praat met Lucretia over haar keuze om haar land en familie achter te laten en in Den Haag aan het Koninklijk Conservatorium te gaan studeren.

Leerlingen van de Kathedrale Koorschool tijdens hun eerste repetitie met Holland Baroque. Foto: Coco Duivenvoorde

Luister alle reportages van Beitske de Jong terug via de website van Podium. Op 29 mei is om 18:25 uur op NPO 2 Extra een documentaire te zien van de hele reis van Holland Baroque, Lucretia Starke en Arturo den Hartog. Meer informatie over de reis van Holland Baroque, de concerten in Suriname en de crowdfundactie voor de opknapbeurt van het muzieklokaal van de School voor Jong Talent staat op de site van Holland Baroque.