Actueel

Geniet van het VIP Benefietdiner na slotconcert Klassiek Geeft

  1. Klassiekchevron right
  2. Geniet van het VIP Benefietdiner na slotconcert Klassiek Geeft

Maar liefst 300 basisschoolleerlingen doen mee aan De Nachtegaal van de Bijlmer, een voorstelling geschreven door Parool-journalist Patrick Meershoek. Bekende artiesten, waaronder mezzosopraan Tania Kross, Dieuwertje Blok, cabaretière Jetty Mathurin en musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest begeleiden de kinderen. NPO Radio 4 doet verslag en maakt de opbrengst bekend van Klassiek Geeft, de grote inzamelactie voor het Instrumentendepot Leerorkest. Kortom, een groot muziekfeest!

VIP-gast
Als VIP-gast geniet je aansluitend aan het concert van een werelds dinerbuffet met heerlijke gerechten uit de Bijlmer, in goed gezelschap van musici en artiesten die net als u het Leerorkest een warm hart toedragen. Om bij te dragen aan het succes van dit concert, vragen wij een VIP-bijdrage van € 100,- per persoon. De opbrengst is bestemd voor het Instrumentendepot van het Leerorkest, voor onderhoud en reparatie van de muziekinstrumenten, zodat kinderen muziek kunnen blijven maken.

Daarnaast ben je als VIP-gast ook van harte welkom bij de speciale ontvangst exclusief voor genodigden vanaf 15.00 uur. Er is een officieel welkomstwoord om 15.30 uur door de wethouder. De voorstelling begint om 16.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Na het concert ben je welkom in de naastgelegen zaal waar een drankje voor je klaarstaat en het VIP-Benefietdiner plaatsvindt.

Benefietdiner
Wat hoort er bij het VIP Benefietdiner Leerorkest?
- Speciale voorontvangst voor genodigden, inloop vanaf 15:00 uur
- VIP plaatsen voorstelling De Nachtegaal van de Bijlmer (16:00 - 17:00 uur)
- Direct na afloop drankjes en wereldbuffet met heerlijke gerechten uit de Bijlmer (17:00 - 19:00 uur)
- In gezelschap van musici en artiesten die ook het Leerorkest een warm hart toedragen
- Je steunt het landelijke Instrumentendepot van het Leerorkest voor de uitleen van muziekinstrumenten aan kinderen

Kom je ook?
Aanmelden is eenvoudig, stuur een mail met je naam en aantal personen aan mmeijerink@leerorkest.nl. Uiteraard ontvang je een donatie-bevestiging.


KLASSIEK GEEFT: GUN ALLE KINDEREN EEN INSTRUMENT

Tot en met 29 juni staat NPO Radio 4 in het teken van Klassiek Geeft, een initiatief dat als doel heeft om de muzikale ontwikkeling van alle basisschoolkinderen te stimuleren.

Gun alle kinderen een instrument
Wil jij kinderen een betere muzikale ontwikkeling geven? Gun ieder kind een instrument en kom nu zelf in actie: doe een donatie of vraag een muziekstuk aan.

Doneer hier voor Klassiek Geeft

Ster advertentie
Ster advertentie