Tutorials

Uitlegvideo: Tips voor het samen zingen

  1. Klassiekchevron right
  2. Uitlegvideo: Tips voor het samen zingen

Om je te helpen met het instuderen van Joy to the World geeft onze professionele zangcoach Emma Rekers je een uniek kijkje in de wereld van samenzang. Bekijk alle uitlegvideo's om Joy to the World volledig onder de knie te krijgen!

Breng de stemmen samen

Zijn alle losse partijen goed ingestudeerd? Mooi, dan is het nu tijd voor het echte werk: samen zingen! In deze uitlegvideo geeft zangcoach Emma Rekers handige tips om de vier stemmen zo goed mogelijk te laten samenkomen. Probeer bijvoorbeeld eens een andere stempartij te zingen, of maak afwisselende stemcombinaties. Of ga luisterend zingen en ontdek de ins en outs van de verschillende partijen. Maar onthoud ook: zingen is vooral hartstikke leuk, dus maak er een feestje van!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bekijk meer video's

KOM IN CONTACT MET ANDERE MUSICI

Wil jij in contact komen met andere musici en wil je op de hoogte blijven van alle handige speeltips? Word dan nu lid van onze Facebookgroep. Daar kun je je speeltips delen of je vragen stellen aan andere musici zodat jullie elkaar verder kunnen helpen. Wij zullen hier ook de nieuwste video's, tips en inspiratie met jullie delen.

Ja, ik meld me aan

Ster advertentie
Ster advertentie