De Muziekfabriek
AVROTROS

Kerstkwesties met Beatrijs Ritsema 2020

foto: AVROTROS
  1. Klassiekchevron right
  2. Kerstkwesties met Beatrijs Ritsema 2020

Hoe overleef je de kerstdagen, de maaltijden, de bezoekjes? Niemand minder dan etiquette-expert Beatrijs Ritsema geeft raad.

Video niet beschikbaar

Vrijdag 18 december: Ik heb gescheiden ouders en mijn relatie ook. Je kunt niet iedereen tegelijk vragen voor het kerstdiner. Hoe los je dit op met maar twee kerstdagen?

Kerstkwesties met Beatrijs Ritsema - vrijdag 18 december

Zaterdag 19 december: Mag je op derde Kerstdag de kliekjes van de afgelopen dagen aan je bezoek serveren?

Kerstkwesties met Beatrijs Ritsema - zaterdag 19 december

Zondag 20 december: Welke andere activiteiten gelden nog als ‘kerst vieren’? Is een wandeling ook een feestelijk samenkomen, of een borrel rond de vuurkorf?

Kerstkwesties met Beatrijs Ritsema - zondag 20 december

Maandag 21 december: Ik vier kerst liever alleen met volwassenen, want de vorige keer werd het diner geterroriseerd door kinderen. Kun je mensen vragen een oppas te regelen met kerst?

Kerstkwesties met Beatrijs Ritsema - maandag 21 december

Dinsdag 22 december: Met de hele familie dineren via Zoom: is dat een goed idee? En mag ik dan mijn joggingbroek aanhouden?

Kerstkwesties met Beatrijs Ritsema - dinsdag 22 december

Woensdag 23 december: Mijn familie eet traditiegetrouw ieder jaar hetzelfde met kerst, maar mijn zusje eet sinds dit jaar vegetarisch. Ik kan niet twee keer zoveel gerechten maken. Hoe los ik dit op en houd ik iedereen tevreden?

Kerstkwesties met Beatrijs Ritsema - woensdag 23 december

Donderdag 24 december: Als we kerst niet fysiek met elkaar door kunnen brengen neem ik liever ook niet deel aan een online-variant. Hoe vertel ik dit aan mijn familie?

Kerstkwesties met Beatrijs Ritsema - donderdag 24 december

Ster advertentie
Ster advertentie