De Ochtend
KRO-NCRV

Waar is De Ochtend deze zomer?

foto: kro-ncrv
  1. Klassiekchevron right
  2. Waar is De Ochtend deze zomer?

Weet jij te raden waar we zijn deze zomer? Van 15 juli tot en met 23 augustus reist De Ochtend door Europa met het spel Waar is De Ochtend?

Ontdek waar De Ochtend is

Spelfanaten opgelet. Deze zomer kun je zes weken lang het spel Waar is De Ochtend spelen. Dat betekent dat er een tijdje geen crypto is, maar een ander spel met cryptische omschrijvingen.

Met behulp van verschillende hints kun je ontdekken waar De Ochtend die dag is. Gedurende de uitzending zijn in totaal vier hints te horen. Iedere hint brengt je een stukje dichter bij de plek die we zoeken. Denk aan een cryptische omschrijving als: een Europese stad die op een postzegel staat. Dat is Porto natuurlijk. Ook kan de hint een muziekstuk zijn, een geluid of filmquote.

Puzzel je mee?

Weet jij tijdens de uitzending om welke plek in Europa het gaat? Stuur dan een mailtje naar deochtend@kro-ncrv.nl of stuur een berichtje in de app. Laat in het bericht ook weten hoe je de oplossing hebt gevonden of deel met ons een leuke of bijzondere herinnering over de plek. Maak er een mooi verhaaltje van. Dan maak jij kans op het enige echte De Ochtend-strandlaken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Ochtend
Een ochtendprogramma waarin toegankelijke, verrassende muziek centraal staat. Andrea van Pol, Hans Smit of Pieter van Nes houdt je daarnaast kort op de hoogte van het belangrijkste nieuws van de dag. Iedere dag van 7:00 uur tot 9:00 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie