Klassieke Top 400

Heb jij een mooie kringloopvondst? Geef je dan op voor de stembus!

foto: Pixabayfoto: Pexels
  1. Klassiekchevron right
  2. Heb jij een mooie kringloopvondst? Geef je dan op voor de stembus!

Ben jij regelmatig bij de muziekafdeling van de kringloop te vinden? Of heb je een geweldige tweedehands plaat op de kop getikt die wij echt moeten horen? Dan willen we met de Klassieke Top 400 Stembus graag bij je langskomen. In dit artikel lees je hoe je je kunt opgeven.

Wat is de Klassieke Top 400?

Ieder jaar in oktober hoor je op NPO Klassiek de Klassieke Top 400, de lijst met de 400 mooiste klassieke muziekstukken, gekozen door onze luisteraars en andere klassiekemuziekliefhebbers. En daar gaan we natuurlijk stemmen voor ophalen. Van vrijdag 22 tot en met vrijdag 29 september 2023 gaat onze elektrische stembus daarom weer door Nederland rijden. Elk jaar ontmoeten we veel mensen die een bijzonder verhaal hebben bij een muziekstuk.

Waar kun jij je voor opgeven?

Lijkt het je leuk als we ook bij jou langskomen? Dat kan! Dit jaar zijn we onder andere op zoek naar mensen die graag bij de muziekafdeling van de kringloopwinkel snuffelen of zelfs een prachtige muzikale vondst in bezit hebben. Wij horen graag het verhaal achter jouw favoriete tweedehandsje en brengen ook graag een bezoek aan jouw kringloop! Geef je op via het onderstaande formulier en wie weet komen we met de stembus bij je langs.

chevron down

Andere bezoekjes van de stembus

Geen kringloopbezoeker, maar vind je het wel leuk om de Klassieke Top 400 Stembus op bezoek te krijgen? Kijk hier hoe je je kunt opgeven.

Ster advertentie
Ster advertentie