Luistertip
AVROTROS

Remy van Kesteren in een speciale aflevering van Kalm met Klassiek

foto: NPO Klassiek (c) Marc Wielaert
  1. Klassiekchevron right
  2. Remy van Kesteren in een speciale aflevering van Kalm met Klassiek

De Kalm met Klassiek-podcast is inmiddels meer dan 3 miljoen keer beluisterd! Dat kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom staan alle afleveringen van deze week in het teken van 'Feest!' Én om deze mijlpaal te vieren komt er op zaterdag 27 april een extra lange Kalm met Klassiek-special aan met livemuziek van harpist Remy van Kesteren!

Luister de Kalm met Klassiek-podcast hier:

Kalm met Klassiek

Kalm met Klassiek

Naast zijn ontspannende presentatie bij de muziek in de podcast Kalm met Klassiek presenteert Ab Nieuwdorp ook het radioprogramma De Klassieken van AVROTROS op NPO Klassiek. Op dinsdag 23 april was harpist Remy van Kesteren daar te gast in de studio. Hij heeft zijn eigen muziek ten gehore gebracht, onder andere een indrukwekkende bewerking van Crown van de rapper Kendrick Lamar. Kijk/ luister Crown hier:

Video niet beschikbaar

Dagelijkse dosis klassieke ontspanning

Kalm met Klassiek is sinds 2020 dé podcast voor je dagelijkse dosis klassieke ontspanning & wordt dan ook dagelijks door vele luisteraars gebruikt voor een momentje rust. Iedere werkdag kiest presentator Ab Nieuwdorp een klassiek muziekstuk uit waarbij je even een moment voor jezelf kunt nemen. Inmiddels al drie seizoenen vol ultieme ontspanning met klassieke muziek. Adem in... adem uit...

foto: NPO Klassiek (c) Marc Wielaert

Ster advertentie
Ster advertentie