Passaggio: De Vier Jaargetijden
KRO-NCRV

De Vier Jaargetijden van Passaggio: nu beschikbaar als reisgids

  1. Klassiekchevron right
  2. De Vier Jaargetijden van Passaggio: nu beschikbaar als reisgids

Dit jaar, tijdens de Mozartweek, fietste Passaggio-presentator Lex Bohlmeijer door Oostenrijk en Duitsland de Mozart Radweg. Vergezeld door twee luisteraars en reisgids Sandor Cheizoo. Lex' verslag was elke dag om 19:00 uur in Passaggio op NPO Radio 4 te beluisteren. Heb je deze uitzendingen gemist? Niet getreurd, ze zijn ook als podcast beschikbaar. En nu - voor het eerst - ook als downloadbare reisgids!

Podcast De Vier Jaargetijden van Passaggio: Lex in het wiel van Mozart

De seizoenen zijn van oudsher een sterke bron van inspiratie voor de muziek. In deze editie van de Vier Jaargetijden van Passaggio staat de prachtige Mozart Radweg centraal. In vijf radio-uitzendingen roept Lex de schoonheid en de diversiteit van het landschap onderweg op.

Nu ook als reisgids

Nieuw: dit jaar wilden we graag ook een digitale reisgids maken die jullie zelf mee kunnen nemen op fietsvakantie. Zodat jullie op eigen tempo de route nog eens dunnetjes over kunnen doen, inclusief fantastische tips van Lex & co. Superleuk toch?

Download de reisgids (2,2MB)

Kleine voetnoot: je kunt via mozartradweg.com alle etappes en hoogtemeter bekijken en zo zelf je eigen variatie(s) op de route uitstippelen. Onze Lex heeft zelf ook wat geimproviseerd - bijvoorbeeld door langs het huis van gids Sander Cheizoo te gaan (proost!). Maar dat weten jullie fietsers zelf natuurlijk ook heel goed ?.

Download de reisgids

Ster advertentie
Ster advertentie