Podium Klassiek
NTR

Bijwonen

foto: NTRfoto: NTR
  1. Klassiekchevron right
  2. Bijwonen

Uitzending bijwonen? Kom een keer langs!

Je kunt je aanmelden door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Vervolgens ontvang je een e-mail met daarin een link om je e-mailadres te bevestigen. Pas dan is je aanmelding voltooid. Zie je hieronder geen inschrijfformulier verschijnen? Klik dan op 'toestemming geven' en sla je cookie-voorkeuren op. Let op! Het kan zijn dat de e-mails in je spam-box binnenkomen.
Om je privacy te beschermen, verloopt de aanmelding via online boekingssysteem In The Picture.

Jouw gegevens worden enkel gebruikt voor de uitzending waar je jezelf voor aanmeldt en na 30 dagen automatisch verwijderd.

Toegang is gratis en bijwonen is mogelijk vanaf 16 jaar. We kunnen helaas niet iedereen die zich aanmeldt toelaten. Wanneer je je aanmeldt hoor je uiterlijk op vrijdag of je daadwerkelijk bij de selectie zit! We kunnen helaas geen rekening houden met een voorkeur voor zitplaatsen, in de studio zijn er enkele stoelen, krukken en een houten tribune.

Heb je hulp nodig bij het aanmelden? Mail naar bijwonenpodiumklassiek@ntr.nl.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Als je een uitzending bijwoont, maken wij opnames die wij uitzenden via de Nederlandse Publieke Omroep. Je gaat hiermee akkoord door dit onderaan het aanmeldformulier aan te geven (“Ik ga akkoord met het Privacybeleid en de Algemene voorwaarden van de NTR”).

Ster advertentie
Ster advertentie