Podium
NTR

Concertzalen opnieuw dicht door aangescherpte maatregelen

  1. Klassiekchevron right
  2. Concertzalen opnieuw dicht door aangescherpte maatregelen

Er is de afgelopen 24 uur vast druk overlegd en vergaderd door de concertzalen en theaters. Blijven we open of gaan we dicht? Veel zalen sluiten inderdaad de deuren, maar enkele houden die op een kier.

De Nationale Opera en het Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam, De Doelen in Rotterdam en Theater aan het Vrijthof in Maastricht gaan dicht tot en met 11 november. En het Concertgebouw meldde zojuist dat ook zij de deuren tot en met 10 november sluiten.

Tivoli/Vredenburg blijft open voor kleinschalige concerten.
Musis Arhem houdt z’n deuren open voor hun huisgezelschappen Toneelgroep Oostpool, Introdans en Phion. Het orkest mag dus voorlopig blijven repteren, wel wordt er nog gekeken of de concerten door kunnen gaan.

Live concerten op NPO Radio 4

Het geplande programma van het AVROTROS Vrijdagconcert van 16 oktober door het Rotterdams Philharmonisch Orkest kan helaas niet doorgaan, er zal een gewijzigde programmering worden gespeeld. Ook Het Zondagochtend Concert van 18 oktober gaat door, maar de programmering is aangepast. Datzelfde geldt voor de NTR ZaterdagMatinee van 17 oktober. Dit concert kunt u live bekijken via onze website!

Ster advertentie
Ster advertentie