Podium
NTR

Opera 3-daagse gaat niet door

  1. Klassiekchevron right
  2. Opera 3-daagse gaat niet door

De Opera 3-daagse 2021 in Den Bosch – voorheen de Opera op de Parade - gaat niet door. Dat heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt.

De Opera 3-daagse is een initiatief van philharmonie zuidnederland, Opera Zuid, Theater aan de Parade en gemeente ’s-Hertogenbosch. De reden voor het annuleren ligt in de voortdurende onzekerheden en beperkingen vanwege corona die de organisatie dwongen het artistieke product steeds opnieuw aan te passen.

De organisatie heeft de afgelopen maanden enorm hard gewerkt om een bijzondere 15e editie van het evenement te realiseren. Op het programma stonden onder meer twee uitvoeringen van de opera L’elisir d’amore van Donizetti door Opera Zuid en philharmonie zuidnederland, een masterclass door de Opera Studio van De Nationale Opera en een optreden door de internationaal vermaarde sopraan Eva-Maria Westbroek met een ensemble van philharmonie zuidnederland, een productie in samenwerking met het Internationaal Vocalisten Concours. Ook was een randprogrammering voorzien op diverse locaties in de binnenstad.

Ster advertentie
Ster advertentie