Het Zondagochtend Concert nieuws
AVROTROS

De spoken van Jammerzucht (6+) in Het Zondagochtend Concert

foto: Caroline Ellerbeck
  1. Klassiekchevron right
  2. De spoken van Jammerzucht (6+) in Het Zondagochtend Concert

Het Zondagochtend Concert op 31 oktober wordt met de hele familie griezelen en genieten tijdens een spookachtig Halloweenconcert! De Nordwestdeutsche Philharmonie en verteller Remko Vrijdag gaan op zoek naar De spoken van Jammerzucht. Met muziek van Grieg, Stravinsky, John Williams en heel veel anderen.

Uit de donkere wouden van Duitsland komen de musici van de Nordwestdeutsche Philharmonie. Dirigent Lucie Leguay en verteller Remko Vrijdag gaan voorop in hun spannende zoektocht naar De spoken van Jammerzucht. Spanning en sensatie van Verdi, een trollendans van Grieg, de vurige hel volgens Stravinsky. Harry Potters uil Hedwig vliegt langs in de mooie muziek van John Williams. Het verhaal is van Reggie Naus, de regie van Harry Piekema.

De spoken van Jammerzucht
Het spookverhaal bij deze en nog veel meer stukken komt van Reggie Naus. Hij is bekend van Trubbel de Trol en weet alles van geesten. In Het Zondagochtend Concert hoor je alles over het spannende avontuur van spokenjager professor Bardok. Een week lang brengt hij door in Jammerzucht, het engste spookhuis van de hele wereld! Elke nacht weer gebeuren er vreemde dingen. Maar gaandeweg leert de professor het geheim van het spook kennen. Hij ontdekt dat spoken lang niet altijd monsters zijn. Soms kunnen ze zelfs de hulp van mensen goed gebruiken… help jij het niet zo blije spook van Jammerzucht?


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie