Actueel

Meld je aan voor Dutch Classical Talent 2020-2021

  1. Klassiekchevron right
  2. Meld je aan voor Dutch Classical Talent 2020-2021

Het is weer mogelijk voor jonge musici zich aan te melden om te auditeren voor Dutch Classical Talent Tour & Award (seizoen 2021-2022). Dutch Classical Talent is een talentontwikkelingstraject van achttien maanden voor jonge musici die studeren of zijn afgestudeerd aan een van de Nederlandse conservatoria.

Een vakjury kiest na twee auditieronden vier solisten, duo’s of ensembles tot Tour-winnaar. Deze toptalenten krijgen deskundige (artistieke) begeleiding en geven een Tour langs ca. twaalf Nederlandse concertzalen. Zoals het er nu uitziet gaan de audities eind oktober gewoon door.

Door middel van audities kiest een vakjury een viertal finalisten die de tour en het promotietraject doorlopen. De deelnemers ontwikkelen zich in een coachingsprogramma en gaan op tournee langs ca. tien Nederlandse concertzalen. De deadline voor aanmelden is 30 september.

Studeer jij aan een van de Nederlandse conservatoria? Of ben je net afgestudeerd en droom je van een internationale carrière? Meld je dan aan voor Dutch Classical Talent, een Rour en promotietraject voor jong klassiek talent van Nederland.

Dutch Classical Talent

Dutch Classical Talent is een talentontwikkelingstraject van achttien maanden voor jonge musici in de leeftijd t/m 28 jaar (zangers t/m 30 jaar), die aan een van de Nederlandse conservatoria studeren of hebben gestudeerd en die in staat zijn als solist of ensemble muzikaal en technisch een volwaardig, gevarieerd en professioneel concertprogramma uit te voeren.

Auditieprocedure

Op maandag 26 en dinsdag 27 oktober 2020 vinden in TivoliVredenburg de (besloten) auditiedagen plaats. De tweede auditieronde vindt plaats op 9 november.

Aanmelden

Ster advertentie
Ster advertentie