Actueel

VIDEO: Zó studeer je een nieuw stuk in

  1. Klassiekchevron right
  2. VIDEO: Zó studeer je een nieuw stuk in

Laura Oomens (professioneel violiste) en Laura van der Stoep (professioneel altvioliste) leggen je uit hoe zij een nieuw stuk instuderen. Bekijk hun handige tips & tricks en profiteer ervan als je zelf het Brandenburgs Concert nr. 3 wilt instuderen. Uiteraard zijn deze tips ook behulpzaam als je een ander stuk wilt instuderen.

Bekijk de tips van Laura Oomens

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bij het instuderen van een stuk luistert Laura Oomens naar andere uitvoeringen. Bekijk zelf ook inspiratie voor het instuderen van het Brandenburgs Concert deel 3.

Bekijk de tips van Laura van der Stoep

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bij het instuderen van een stuk luistert Laura van der Stoep naar andere uitvoeringen en heeft ze terwijl ze luistert de partituur voor ogen. Bekijk inspirerende voorbeelden van het Brandenburgs Concert deel 3 en om mee te lezen kun je hier de bladmuziek downloaden.

LEER HET BRANDENBURGS CONCERT NR. 3 SPELEN

Wil jij thuis het Brandenburgs Concert nr. 3 van Johann Sebastian Bach leren spelen? Dat kan! Met behulp van uitlegvideo's, meespeelopnames en inspiratie rondom dit prachtige werk leren wij je thuis dit stuk onder de knie te krijgen. En dat is nog niet alles. We hebben ook algemene tips voor het bespelen van (alt)viool voor je van professionele musici.

START MET STUDEREN

Ster advertentie
Ster advertentie