Actueel

Kijk live naar de afsluiting van Klassiek Geeft

  1. Klassiekchevron right
  2. Kijk live naar de afsluiting van Klassiek Geeft

Na twee weken gulle donaties, mooie muziek en betrokken luisteraars, komt de actie Klassiek Geeft op vrijdag 29 juni 2018 dan echt tot een eind. Beleef de feestelijke afsluiting live mee!

Tania Kross en Nederlands Philharmonisch Orkest
Klassiek Geeft is een initiatief in samenwerking met het Instrumentendepot Leerorkest en heeft als doel om de muzikale ontwikkeling van basisschoolkinderen te stimuleren. Natuurlijk mogen deze kinderen ook niet ontbreken tijdens de afsluiting vanuit het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

Maar liefst 300 muzikale talentjes treden vrijdagmiddag op met niemand minder dan mezzosopraan Tania Kross en musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest en Groot Omroepkoor. Ook onze eigen Ab Nieuwdorp is van de partij; hij laat samen met leerlinge Jaylee van zich horen op de tuba. Vrijdagmiddag wordt ook het eindbedrag van de actie bekendgemaakt. De presentatie van het slotevenement is in handen van Dieuwertje Blok.

Kijk live
De afsluiting is hier vrijdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur live te zien. In 4 De Middag en Podium wordt live geschakeld met het evenement.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Omslagfoto: Marc Wielaert

KLASSIEK GEEFT: GUN ALLE KINDEREN EEN INSTRUMENT

Tot en met 29 juni staat NPO Radio 4 in het teken van Klassiek Geeft, een initiatief dat als doel heeft om de muzikale ontwikkeling van alle basisschoolkinderen te stimuleren.

Gun alle kinderen een instrument
Wil jij kinderen een betere muzikale ontwikkeling geven? Gun ieder kind een instrument en kom nu zelf in actie: doe een donatie of vraag een muziekstuk aan.

Doneer hier voor Klassiek Geeft

Ster advertentie
Ster advertentie