Actueel

Geef je op voor het virtueel orkest

  1. Klassiekchevron right
  2. Geef je op voor het virtueel orkest

Op 21 maart 2018 was het precies 333 jaar geleden dat Johann Sebastian Bach werd geboren. Tere ere daarvan speelden 333 strijkers in Podium Witteman samen het Brandenburgs concert nr. 3. Wij bieden we jou nu de kans om dit stuk thuis in te studeren en mee te spelen in ons virtueel orkest!

Wat is het virtuele orkest?

Het virtuele orkest is is een orkest bestaande uit musici die vanuit huis het Brandenburgse concert nr. 3 spelen. Studeer thuis in je eigen tijd het Brandenburgs concert nr. 3 in en stuur ons een video met daarop de door jouw ingespeeld partij. Van alle inzendingen wordt een leuke video gemaakt.

Geef je nu op

Geef je op voor dit bijzondere project en wij sturen je een e-mail met instructies zodra je mee kunt doen aan het NPO Radio 4 virtueel orkest.

LEER HET BRANDENBURGS CONCERT NR. 3 SPELEN

Wil jij thuis het Brandenburgs concert deel 3 van Johann Sebastian Bach leren spelen? Dat kan! Met behulp van uitlegvideo's, meespeelopnames en inspiratie rondom dit prachtige werk leren wij je thuis dit stuk onder de knie te krijgen. En dat is nog niet alles. We hebben ook algemene tips voor het bespelen van (alt)viool voor je van professionele musici.

START MET STUDEREN

Ster advertentie
Ster advertentie