Avondconcert
NTR

Jong talent in het Muziekcentrum van de Omroep

foto: Marc Wielaert
  1. Klassiekchevron right
  2. Jong talent in het Muziekcentrum van de Omroep

Op 21 april zendt het Avondconcert een concert uit met magische muziek van morgen. Tijdens het programma spelen twee talenten mee die bij het Avondconcert eerder op de radar zijn verschenen: Maya Descheemaeker en Madeline Saputra. Zij speelden ook mee bij de Avondconcert Nieuwjaarsspecial: Toekomstmuziek.

Madeline Saputra

De Indonesische sopraan Madeline Saputra brengt een programma met liederen uit haar geboorteland. Saputra studeert klassieke zang in Amsterdam. De zangeres voelt zich thuis in een breed repertoire en timmert flink aan de weg. Zo werkte zij al samen met bekende namen zoals Ed Spanjaard.

Maya Descheemaeker

De Belgische gitarist Maya Descheemaeker studeert in Tilburg klassieke gitaar. Ooit wilde zij rockster worden, tot zij zich ging verdiepen in klassieke muziek. De spanning en intieme sfeer van een klassieke sologitaar heeft het uiteindelijk gewonnen van de ruige rockgitaar.

Video niet beschikbaar

Het belooft een bijzonder concert te worden met muziek van deze twee aanstormende talenten, maar ook met het Jong Nederlands Blazers Ensemble. De avond wordt aan elkaar gepraat door Beitske de Jong en voor het concert op 13 april zijn nog kaarten beschikbaar.

Meer informatie

Ster advertentie
Ster advertentie