De Klassieken
AVROTROS

Avrotros Klassiek Presenteert de Young Bach Fellows

foto: Avrotros / Tom ten Seldam
  1. Klassiekchevron right
  2. Avrotros Klassiek Presenteert de Young Bach Fellows

Twee talenttrajecten slaan de handen ineen! De Young Bach Fellows van de Nederlandse Bachvereniging namen hun debuut-cd op binnen talenttraject ‘AVROTROS Klassiek presenteert!’.

Young Bach Fellowship

Sinds 2013 kent de Nederlandse Bachvereniging het Young Bach Fellowship. Met het Young Bach Fellowship biedt het ensemble een podium aan jonge musici die zich verder willen ontwikkelen in de barokmuziek en begeleiden ze hen bij het ondernemerschap dat het vak van musicus vandaag de dag vraagt.

foto: Avrotros / Tom ten Seldam

De Young Bach Fellows

Bach, Bach, Bach

Deelnemers aan het Young Bach Fellowship spelen mee met producties van de Bachvereniging, krijgen een mentor toegewezen en krijgen steun vanuit de afdelingen marketing en productie. En nu nemen ze dus ook deel aan ‘AVROTROS Klassiek presenteert!’ en namen een cd op vol met - hoe kan het ook anders - Bach! De cd viel eind augustus op de deurmat van de leden van AVROTROS Klassiek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dit zijn ze:

Bethany Shepherd - sopraan
Oscar Verhaar
– countertenor
Jasper Dijkstra
– tenor
Jaap van der Wel
– bas
Mayumi Sargent Harada
– viool
Manja Kruidhof-Okkerse
– viool
Alaia Ferran
– altviool
Carlos Leal Cardin
– cello
Yussif Barakat
– contrabas
Masako Awaji
– klavecimbel/orgel
Katharina Verhaar
– hobo
David Westcombe
– traverso

AVROTROS Klassiek presenteert!

Talenttraject ‘AVROTROS Klassiek presenteert!’ geeft jonge klassieke muziektalenten een flinke boost bij de start van hun carrière. De talenten doen media-ervaring op radio en tv op en bouwen aan hun portfolio met de opname en uitgave van hun debuut-cd. Voor 7,50 per jaar help je AVROTROS om dit traject voort te zetten en sta jíj mee aan de basis van de ontwikkeling van de nieuwste generatie topmusici. Als lid ontvang je drie keer per jaar de exclusieve cd's die we met de talenten opnemen, inclusief luxe magazine.

Lees meer

Ster advertentie
Ster advertentie