Opium
AVROTROS

Grote Oekraïne-veiling in Opium brengt 5.500 EUR op

foto: giro555.nlfoto: AVROTROS
  1. Klassiekchevron right
  2. Grote Oekraïne-veiling in Opium brengt 5.500 EUR op

Eenmaal, andermaal… Verkocht! Op 7 maart 2022 veilt Opium culturele activiteiten, waarvan de opbrengst naar Giro555 gaat. Bied mee en help de mensen in Oekraïne!

7 maart veilde Opium fantastische culturele activiteiten voor Giro555. We gaven de luisteraar de kans te bieden op vier zeldzame, onvergetelijke en ontroerend mooie culturele ervaringen. Hoe hoger het bod, hoe hoger de opbrengst voor Giro555!

De veiling bestond uit:

  • Scheur jij uit je panty van het lachen in de leukste comedyclub van het land? We veilen 4 felbegeerde kaartjes voor comedyclub Toomler in Amsterdam. Geen grap!
  • Dobber jij straks front row in je bootje bij Het Prinsengrachtconcert? We veilen VIP-kaarten voor Het Prinsengracht Concert 2022! De hoogste bieder krijgt de beste plaatsen in een bootje dichtbij het podium met een drankje en een hapje.
  • Sta jij deze zomer met je haren in de wind op de boot naar Terschelling, klaar om frisse zeelucht én cultuur te snuiven op het legendarische festival Oerol? We veilen twee toegangsbandjes voor theaterfestival Oerol, inclusief boottickets en twee voorstellingen naar keuze.

En de knallerrrr 🥁 (once in a lifetime deze...)

  • Als klapper hebben we een avond die bijna te mooi is om waar te zijn: een privéconcert van de wereldberoemde sopraan Olivia Vermeulen en sterpianist Thomas Beijer op 11 april 2022 in een hele speciale setting in de Grote Zaal van het Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam... 😱😱😱

Bieden kon tot uiterlijk 19:50 uur. 🥳 Er is in totaal 5.500 EUR opgehaald.

Opium: Grote Oekraïne-veiling in Opium

Thomas Beijer (links) en Olivia Vermeulen

foto: Maarten Kools & oliviavermeulen.com

Geef nu

Alle beetjes extra's helpen, dus wil je naast het bieden nog wat extra doen voor Oekraïne, doneer dan nu aan Giro555. Voor slechts 15 EUR help je vluchtelingen aan een hygiënepakket.

Vraag je vrienden, familie en collega’s om ook te doneren aan Giro555! Dit kan makkelijk via een Tikkie. Deel de tikkie via bijvoorbeeld WhatsApp(groepen). Zo bereiken we samen zoveel mogelijk mensen. Tik jij hem ook door? Samen in actie voor Oekraïne.

Samen in actie voor Oekraïne

De mensen uit Oekraïne hebben dringend hulp nodig. Geef voor voeding, onderdak, medische zorg en schoon drinkwater. Via de onderstaande button kom je op de site van Giro555 waar je kunt doneren. Of ga naar onze overzichtspagina.

Geef nu aan Giro555 Home 'Samen in actie voor Oekraïne'

Zó gaan de hulpverleners van Caritas te werk

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie