Live @ De Klassieken
AVROTROS

Live @ De Klassieken: Pianoduo Beth & Flo

foto: Avrotros
  1. Klassiekchevron right
  2. Live @ De Klassieken: Pianoduo Beth & Flo

Beth & Flo: twee klassiek geschoolde pianistes die een brug slaan tussen de concertzaal en het theater. Klassieke muziek op hoog niveau gecombineerd met pakkende teksten, fysiek theater en een flinke dosis humor!

Beth & Flo, oftewel Elsbet Remijn en Claudette Verhulst, studeerden aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar zij beiden hun Masterdiploma klassiek piano behaalden. Het duo valt op door hun frisse energie, eensgezind samenspel en door de verrassende vorm van concerteren die zij de afgelopen jaren ontwikkelden. Dit bracht hen in 2020 tot de Finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF). De jury omschreef hen als “een veelbelovend cabaretduo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes”. De cabaretvoorstelling Niet wat je denkt, hun absurdistische programma vol klassieke werken, is seizoen 2021-2022 in theaters door heel Nederland te zien.

Woensdagochtend 18 augustus waren ze te gast bij Ab Nieuwdorp in De Klassieken met muziek van George Gershwin, Oliver Davis (speciaal voor hen gecomponeerd) & Camille Saint-Saëns. Kijkje nemen in de wondere wereld van Beth & Flo? Dat kan met onderstaande video's!

Video niet beschikbaar

George Gershwin
Preludes voor piano (3) - nr.1

Video niet beschikbaar

Fragment uit het interview
Albert Heijnse bas

Video niet beschikbaar

Oliver Davis
Andante & Allegro
Deze stukken heeft Oliver Davis als verjaardagscadeautjes voor Beth & Flo geschreven!

Video niet beschikbaar

Camille Saint-Saëns
Danse Macabre, op.40
Voorafgaand een eigen lied van Beth & Flo, getiteld 'Wondermensje'

Ster advertentie
Ster advertentie