Klassieke Top 400

Sport jij op klassieke muziek? Geef je dan op voor de stembus!

foto: Pexelsfoto: Pexels
  1. Klassiekchevron right
  2. Sport jij op klassieke muziek? Geef je dan op voor de stembus!

Sporten en luisteren naar klassieke muziek: allebei is het goed voor je, maar de combinatie is natuurlijk ideaal! Sport jij ook op klassieke muziek? Of ontspan je er juist graag bij? Dan willen we graag bij je langskomen met de Klassieke Top 400 Stembus! In dit artikel lees je hoe je je kunt opgeven.

Wat is de Klassieke Top 400?

Ieder jaar in oktober hoor je op NPO Klassiek de Klassieke Top 400, de lijst met de 400 mooiste klassieke muziekstukken, gekozen door onze luisteraars en andere klassiekemuziekliefhebbers. En daar gaan we natuurlijk stemmen voor ophalen. Van vrijdag 22 tot en met vrijdag 29 september 2023 gaat onze elektrische stembus daarom weer door Nederland rijden. Elk jaar ontmoeten we veel mensen die op een bijzondere manier met klassieke muziek bezig zijn.

Waar kun jij je voor opgeven?

Lijkt het je leuk als we ook bij jou langskomen? Dat kan! Dit jaar zijn we onder andere op zoek naar mensen die graag sporten of juist ontspannen met klassieke muziek. Doe je aan sport met klassieke muziek, zoals yoga, aquarobics, dans of dressuur rijden? Of luister je graag klassieke muziek om te ontspannen? Geef je dan op via het onderstaande formulier en wie weet komen we met de stembus bij je langs.

chevron down

Andere bezoekjes van de stembus

Niet sportief, maar vind je het wel leuk om de Klassieke Top 400 Stembus op bezoek te krijgen? Kijk hier hoe je je kunt opgeven.

Ster advertentie
Ster advertentie