Podcasts
KRO-NCRV

Woon zondag live de opname van Klassiek Inside bij

foto: KRO-NCRV
  1. Klassiekchevron right
  2. Woon zondag live de opname van Klassiek Inside bij

Heb jij altijd al eens willen zien hoe Jacobus den Herder en Niels Heithuis de podcast Klassiek Inside maken? Kom dan komende zondag naar het NPO Luister Podcast Event.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Live Klassiek Inside

Normaal op donderdag, maar nu op zondag, presenteren Niels Heithuis en Jacobus den Herder de show. En uiteraard neemt Jacobus zijn piano mee. De heren bespreken de laatste muzieknieuwtjes, en doen dit, zoals altijd op geheel eigen wijze.

Er schuiven meerdere gasten aan. Zo is Journalist Justus Cooiman aanwezig. Hij maakte afgelopen jaar met Pointer meerdere afleveringen over grensoverschrijdend gedrag op Nederlandse conservatoria. Na de uitzendingen kregen ze veel reacties. . Wat is de stand van zaken nu?

En hoe ga je om met met het veranderende politieke klimaat? Nemen culturele instellingen achter de schermen bijvoorbeeld maatregelen als het gaat om activisten? De heren vragen het Peter Tra, programmeur bij Tivoli Vredenburg.

Daarnaast is mezzosopraan Iris van Wijnen te gast. Geniet hieronder alvast van Höre mit Sinn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Koop hier je kaarten

Op dit evenement zijn er naast Klassiek Inside ook 23 andere live-uitzendingen van podcasts. Na afloop van iedere uitzending is er ruimte om in gesprek te gaan met de makers. Het evenement vindt zondag 17 maart plaats in Tivoli Vredenburg, Utrecht. De start is om 12.00 uur. Wil jij graag aanwezig zijn? Klik dan hieronder en bestel je kaarten. Tot zondag!

NPO Podcast Event

Alle afleveringen luisteren? Dat kan hier.

Klassiek Inside

Klassiek Inside

Ster advertentie
Ster advertentie